Om os

Skov Studio blev etableret i 2023 af tvillingesøstrene Julie Lundgaard og Simone Lundgaard. Fokus er på at skabe funktionelle designobjekter med træ som det centrale element.

Skov Studio har beliggenhed ude i skoven. Samme skov som også er kilden til mange af de materialer, der bliver brugt. Skov Studio bruger ansvarligt anskaffede materialer, fra træer der skulle fældes af andre grunde end til kommercielt brug. Skov Studio bruger også genanvendt træ, som tidligere har tjent som loftbrædder eller gulvbrædder, og giver det nyt liv i produkterne.

Udover at være kilden til materialer, er skoven også inspirationen bag produkterne. Skov Studio arbejder meget med organiske former og en hyldest til det naturligt uperfekte. Et eksempel på denne tilgang er de unikke skåle. Disse skabes gennem en drejningsproces i vådt træ, hvorefter de tager deres egne skæve former, når de tørrer. Selv eventuelle revner i træet bliver syet sammen, og tilføjer dybde til hvert produkt.

Skov Studio stræber efter skønhed, der ikke er bundet af klinisk perfektion, men derimod omfavner træets naturlige ufuldkommenhed. Udforsk kollektionen og opdag forbindelsen mellem skoven, værkstedet og hvert enkelt design.

Skov Studios værkstedTrædrejning af skål