Handelsbetingelser

Priser og betaling

Alle priser er angivet i danske kroner og inkluderer moms. Priserne dækker ikke leveringsomkostninger, som vil blive vist før betaling. Vi accepterer betalinger via kreditkort, PayPal, Apple Pay og Google Pay. Betalingstransaktioner sker via sikre tredjeparts betalingsprocessorer.

Bestilling

Når du placerer en ordre på vores webshop, modtager du en bekræftelses-e-mail med oplysninger om din bestilling. Dette udgør ikke en juridisk bindende kontrakt, før vi bekræfter, at produkterne er tilgængelige og din betaling er behandlet.

Levering

Vi bestræber os på at sende produkter, købt på vores webshop, inden for 5 hverdage. Eventuelle forsinkelser vil blive kommunikeret til dig.

Vi sender pakker med PostNord til hjemmelevering. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil PostNord indlevere pakken til nærmeste pakkeboks. 

Returnering og refundering

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du give besked indenfor 14 dage efter den er leveret. Du har efterfølgende 14 dage til at sende den retur. Du er ansvarlig for udgifterne i forbindelse med returforsendelsen.

Du bedes bruge følgende adresse, til returnering af vare:

Skov Studio ApS Bredsten landevej 2, 7300 Jelling

Skriv en mail til simone@skovstudio.dk med besked om at du ønsker at returnere en vare.

Refundering vil blive behandlet efter modtagelse og inspektion af returnerede produkt. Hvis varerne er brugt, ændret eller beskadiget, vil de ikke blive accepteret og din tilbagebetaling vil blive afvist.

Garanti

Vi giver 2 års garanti på vores produkter mod fabrikationsfejl og materialedefekter. Garantien dækker ikke almindelig slid og skader forårsaget af forkert brug.

Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, men vi påtager os ikke ansvar for eventuelle skader eller tab, der opstår som følge af brugen af vores produkter.

Privatlivspolitik

Vi respekterer dit privatliv og værner om sikkerheden af dine personlige oplysninger. Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger for at behandle din ordre og levere produkter til dig. Dette inkluderer dine kontaktoplysninger og leveringsadresse. Vi bruger dine oplysninger til at behandle ordre, håndtere betalinger og levere produkter til dig. Vi kan også bruge oplysninger til at sende dig relevant kommunikation om dine ordrer.

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vi deler kun dine oplysninger med tredjeparter, der er involveret i behandlingen og leveringen af dine ordrer, såsom betalingsprocessorer og leveringspartnere.

Vi bruger cookies og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse på vores webshop og indsamle anonyme data om brugeradfærd.

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af og sletning af dine personlige oplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod visse former for databehandling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores handelsbetingelser eller din bestilling, bedes du kontakte os

Email: info@skovstudio.dk

TLF: 28102912 eller 28102919

 

CVR: 44170620